متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1401/03/04
  • - تعداد بازدید: 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

کسب رتبه برتر و بالاترین امتیاز در رتبه بندی مدیران روابط عمومی واحدهای زیر مجموعه دانشگاه

کسب رتبه برتر و بالاترین امتیاز در رتبه بندی مدیران روابط عمومی واحدهای زیر مجموعه دانشگاه

دانشکده تغذیه و علوم غذایی با کسب بالاترین امتیاز در ارزیابی عملکرد و رتبه بندی مدیران روابط عمومی واحدهای زیر مجموعه دانشگاه توانست به عنوان «رتبه برتر و بالاترین امتیاز» دست یابد.
در گردهمایی مدیران روابط عمومی که به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی در مجتمع ولایت برگزار شد از مدیر روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی برای کسب رتبه برتر و بالاترین امتیاز در رتبه بندی مدیران روابط عمومی دانشکده ها تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "سیاوش باباجعفری" رئیس این دانشکده با اعلام این خبر گفت: با رتبه بندی که از عملکرد مسئولان روابط عمومی واحدهای زیرمجموعه دانشگاه که در راستای ارتقای سطح کیفی و کمّی اخبار و اطلاع رسانی بهتر اقدامات واحدهای زیرمجموعه صورت گرفت، امتیاز عملکرد یک ساله مسئولان روابط عمومی دانشکده ها در سال 1400 و بر اساس شاخص های اعلام شده، به تفکیک هر ماه و همچنین جمع بندی دوازده ماه سال 1400 قرار گرفت دانشکده تغذیه و علوم غذایی توانست با کسب بیشترین امتیاز  و رتبه برتر را کسب کند.

دکتر باباجعفری به نقش موثر همه کارکنان پرتلاش این دانشکده در دستیابی به این افتخار اشاره کرد و از تلاش مدیر روابط عمومی و کارشناسان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در کسب رتبه برتر قدردانی کرد./ف.نوروزی فرد

 
 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 61047
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید